Web Analytics Made Easy -

StatCounter

Exam in Hungarian

A KÉPZÉS TELJESÍTÉSE

Az instruktori képzésen való részvételt (online vagy személyesen) követően teljesítened kell egy írásbeli vizsgát, valamint be kell küldened 2 esettanulmányt az instruktori cím megszerzéséhez és az oktatás megkezdéséhez.

VIZSGA

A vizsga teljesítéséhez nyisd meg az oxygenadvantage.com/oa-exam/ oldalt. A vizsga 80 feleletválasztós tesztből áll, melyeket egyszerre, vagy akár több részletben is megválaszolhatsz. A lap alján lehetőség van az aktuális állapot elmentésére és a vizsga későbbi időpontban történő folytatására is. Ha ezt az opciót választod, emailben meg fogod kapni a részlegesen kitöltött vizsgád linkjét. Ha megválaszoltad az összes kérdést, kattints a ”Teszt beküldése” gombra. Néhány percen belül emailben fogsz visszajelzést kapni az elért eredményedről. Sok szerencsét!

ESETTANULMÁNYOK

A vizsga mellett két klienssel is dolgoznod kell (ezek családtagok vagy barátok lehetnek), és ez alapján el kell készítened két esettanulmányt. 4 héten keresztül dolgozz a klienseiddel (online vagy személyesen), alkalmazva a képzésen tanult megfelelő protokollokat és gyakorlatokat. Mérd fel a kliensed TOMT értékét a 4 hetes időszak elején és végén. Válaszold meg a kliensed kérdéseit, az edzések beosztása pedig teljes mértékben rád van bízva. A 4 hetes időszak befejezését követően állíts össze mindkét kliensről 1-1 rövid írásos esettanulmányt, felhasználva a lent található ”Esettanulmány sablon” dokumentumot.

Ezt követően megkapod a diplomádat, az instruktori profilod pedig felkerül a
www.oxygenadvantage.com weboldalra az országoddal és a lakhelyeddel.

Javasolt a vizsgát és az esettanulmányokat mielőbb teljesíteni a képzést követően.

Várunk téged is a képzésünkön!

Hungarian Exam link