Subscribe to our newsletter

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • instagram
logo

Oxygen Advantage Hungary

All rights reserved 2017 www.ChristianDelRosario.com

Péter Lakatos

Peter is a Master SFG Instructor with Pavel Tsatsouline and creator and Chief Instructor of Ground Force Method. He is also a Krav Maga Expert 3 Level Instructor and International Team Instructor with Eyal Yanilov, Krav Maga Global. Peter is also a Black Belt Brazilian Jiu Jitsu practitioner with Carlson Gracie Jr and Buteyko teacher. He works with elite athletes, special units around the World and consults with Olympic Federations.

All rights reserved 2017 www.ChristianDelRosario.com

Eszter Cserhalmi 

Eszter is a StrongFirst Kettlebell Instructor, Functional Movement System level 2 specialist and Yoga Alliance certified Advanced level Hatha Yoga instructor. Teaching group Kettlebell classes for recreational athletes. Also a Buteyko practitioner since 2016. Practicing yoga and pranayama along with Buteyko exercises she is thrilled to see that Oxygen Advantage® has organized a wide variety of breathing exercises into a well-established method to improve sports performance and health, within the same method. Eszter is delighted to teach this system to a larger audience in Hungary.

StrongFirst Kettlebell instruktor, Funkcionális Mozgásminta szakértő és haladó Hatha jóga oktató vagyok. Csoportos Kettlebell edzéseket tartok hobbi-sportolók számára. És 2016 óta gyakorlom a Buteyko légzés-technikákat. A jóga-légzések és a Buteyko gyakorlatok rendszeres gyakorlása után rendkívül izgalmasnak találtam, hogy az Oxygen Advantage a léglő-gyakorlatokat egy olyan jól megalapozott rendszerbe foglalta, amellyel egyszerre javítható a sport-teljesítmény és az általános egészség is. Örömmel tanítom ezt a rendszert a szélesebb közönségnek is, Magyarországon.

All rights reserved 2017 www.ChristianDelRosario.com

Tibor Farkas

Nordic Walking instruktor, életmódterapeuta, alternatív mozgásterapeuta, akupresszőr, és természetgyógyász vagyok. Nordic Walking csoportokat oktatok, illetve edzek, magánpraxisomban pedig életmódterapeutaként tevékenykedem. A sportoktatói, és a gyógyító tevékenységemben is igyekszem szilárd alapokat teremteni a későbbi munkának. A tapasztalataim egyértelműen azt mutatják, hogy amíg a legfontosabb életfunkciónkat, a légzésünket nem harmonizáljuk, nem optimalizáljuk, nem alakítunki ki jó funkcionális légzésmintákat, addig a többi elvégzett munkánk is veszít hatékonyságából, esetenként hasztalan. Az Oxygen Advantage-ben találtam meg azt a rendszert, amely a légzéssel kapcsolatban ma elérhető, tudományos alapokon nyugvó tudást egy jól érthető-, és tanítható rendszerben teszi elérhetővé, szilárd alapot teremtve ezzel az életmódterápiás-, illetve sporttevékenységeknek.

Szeretettel várom az ezt a csodálatos rendszert megtanulni vágyó csoportokat, egyesületeket, és azokat a cégeket, akik több figyelmet kívánnak szentelni dolgozóik stresszcsökkentésére, és egészségi állapotára!