Petr Kvasnica
Czech Republic

Countries

  • Czech Republic

Cities

  • TŘEBOŇ
  • PRAHA

Mé cesty k sebepoznání vedly skrze oblast stavebnictví, kde jsem se hodně „zapotil”. Ale právě to mě přivedlo k tomu, že je potřeba se více zaměřovat na jádro a nejen na pohled z vnějšku (jako fasáda se může zdát navenek krásná, zatímco stěna pod ní se může bortit).

Sám jsem se potýkal velkou část života s dechovými potížemi. Každý rok s přicházejícím jarem jsem trpěl na pylovou alergii. Mimo to jsem za mého času ve studiích vysoké školy dlouhodobě seděl u počítače, což opět mělo velký vliv na můj dechový stereotyp, který jsem pak začal pociťovat především při sezení, kdy jsem z velké části díky mělkému hrudnímu dýchání přetěžoval mou bederní páteř.

Hned po dokončení vysoké školy mě cesty zavedly k alternativním směrům léčení, kdy jsem začal pracovat jako psychoenergetický terapeut s využitím biorezonance. Na terapiích vše řeším v souvislostech, a proto se můj zrak (mimo jiné) rychle zaměřil i k funkčnímu dechu, díky kterému se mé terapie i můj dosavadní život dostal na jinou úroveň.

Nyní se zabývám jak psychoenergetickými terapiemi (vč. osobního rozvoje), ve kterých používám i techniky Oxygen Advantage (OA), tak i sezeními přímo na metody OA. Také se zaměřuji i na skupinové sezení a přednášky metod OA a snažím se spolupracovat i se školami a sportovními trenéry, kde techniky funkčního dýchání předávám dětem.

Pro někoho může být těžce uvěřitelné, že díky pár změnám ve svém stereotypu dýchání se dá zásadním způsobem ovlivnit kvalita života. Díky pozorování svých klientů vidím tyto změny v praxi každý den, a právě to mě naplňuje. Budu rád, když se naše cesty sejdou a budu i Vám moci předat mé současné zkušenosti a zlepšit tak Vaše fyzické i psychické zdraví.

Oblast: Česká republika, Třeboň a Praha
Forma vyučování: upřednostňuji osobní setkání

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop