Balogh Barna
Hungary

Countries

  • Hungary

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, testnevelő tanár és labdarúgóedző szakon végeztem.  Már gyerekkoromban is a sport volt életem középpontjában, ezért is választottam a testnevelő tanár szakot.

Egyetemi tanulmányaim befejezése óta is folyamatosan képzem magam a teljesítménynövelés, pre – és rehabilitáció irányában /EXOS, FMS1-2, TRX edző Erőnléti edző, Gerinctréner/. Erőnléti edzőként célom, hogy segítsem a sportolóimat a jobb teljesítmény elérésében; napról napra jobbak legyenek, jobban mozogjanak, és hogy megértsék az összefüggéseket a szervezetükkel, testükkel kapcsolatban.  Az Oxygen Advantage elvégzése után a légzés szerepe is kiemelkedő helyre került edzői rendszeremben, mert a legfontosabb a helyes légzés kialakítása, megtanítása nem csak az edzésen, hanem a nap 24 órájában is. A helyes légzés kialakításának, elsajátításának következtében a sportolói teljesítmény is növekedni fog.

Jelenleg utánpótláskorú és félprofi-profi labdarúgókkal is együtt dolgozom. Tehát felnőtteknél és a gyereknél is láthatóvá váltak számomra azok a légző problémák, amelyek a sérülés rizikóját növelhetik, és a teljesítményüket csökkenthetik.

Szakmai hitvallásom, hogy ne csak eddz, mint egy gép, hanem tudd is miért, mit hogyan kell edzened.

I studied at the Semmelweis University, Faculty of Physical Education and Sport Science. I graduated from teacher and football coaching. Since my childhood, sports have been focus, therefore I also chose the degree of Physical Education Teacher. Continuing after my universty studies I also trined performance improvement, pre- and rehabilitation. /EXOS, FMS1-2, TRX coach, Physical Trainer, Spine Trainer. My goal as a Physical Coach is to help my athletes with achieving better performance acces to be better day by day, to move better and to understend the connections between their body and body. The Oxygen Advantege after completing, breathing also got into place in my system because the most important thing is proper breathing developing and teaching not only during training, but 24 hours a day. As a result, the athlete performance will also increase. He is also currently in the offspring and semiprofessional-professional footballers I work together. So both adults and children have respiratory problems that are injuries increase their risk and reduce their performance. Not only do you train like a machines, but you also know why, what you need to train.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop