Botond Drotár
Hungary

Countries

  • Hungary

Cities

  • BEKESCSABA
  • PECS

Jelen pillanatban végzős gyógytornász hallgatóként folytatom tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen. A gyógytornász hivatást, azért választottam, hogy a mozgás iránti szenvedélyemet, minél szélesebb körben megtudjam ismertetni az emberekkel.

 Már egész kis gyerekként is örökmozgónak számítottam, ezért a szüleim, úgy döntöttek, hogy valamilyen sportágban kössem le a felesleges energiáimat. Óvodás koromban kick-boxozni kezdtem, majd kisiskolás koromban úszásra váltottam, és megismerkedtem a könnyű búvárkodás, valamint a szabadtüdős merülés alapjaival. Ekkor találkoztam először azzal, hogy mire is lehetünk képesek csupán egyetlen légvétellel. Későbbiekben a medence vizét felváltotta ismét a küzdőtér, ugyanis elkezdtem versenyszerűen judozni és thai boxolni. Emellett megismerkedtem az aikido világával is, amelyből tavaly sikeresen fekete öves vizsgát tettem.

 Tanulmányaim, illetve az eddigi sport tapasztalataim is rávilágítottak, mennyire elengedhetetlen a légzésünkkel foglalkozni. Ismereteim tágításának alapját az Oxygen Advantage keretrendszer adta, mely során széles körben hatunk az emberi szervezetre, legyen szó az egészségünkről vagy a sportban nyújtott teljesítményünkről.

 Célom, hogy a velem együtt dolgozó emberek, minél egészségesebbek és minél jobb teljesítmény elérésére legyenek képesek. Szeretettel várom minden kedves érdeklődő jelentkezését, akiknek segíthetek elérni a saját maguk elé kitűzött céljaikat.

 Mozgásra, légzésre születtél.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop