Dennis Huizenga
Netherlands

Countries

  • Netherlands

Cities

  • DOORNSPIJK

Ik heb al vanaf kinds af aan interesse in ademhaling en ‘hoe je het beste uit jezelf kunt halen’. (Daarmee bedoel ik voeding, mindfulness, bewegen etc). Toen ik 25 jaar geleden totaal onverwacht voor mij een aantal jaren te kampen kreeg met angstaanvallen begon ik meer studies te volgen over ademhaling (omdat ik merkte dat daar een belangrijke oorzaak zou kunnen liggen).

Ik heb mij toen met de inzichten van Dr. Buteyko destijds zelf, ondanks bezoek van wel 20+ verschillende specialisten, leren genezen van mijn angsten en hyperventilatie. Al snel kwamen meer mensen met hulp-vragen en zo ontstond voor mij een nieuwe wending in mijn leven, een hulpverlener.

Verkocht mijn bedrijf, begon een holistische praktijk en werd erkend Buteyko therapeut in 2005. Ik schreef het boek ‘Upgrade jezelf’, en hielp vele mensen met hun astma, hyperventilatie en angsten.

Ik heb ruim 26 jaar ervaring in allerlei vechtsporten zoals karate, Thai boksen, gewoon boksen en later Krav Maga (methode die ook veel toegepast wordt bij speciale eenheden als bijvoorbeeld arrestatie teams). Ik combineer al zolang als ik weet ademhaling en sport (maar ook mindfulness) en krijg ook vanuit deze hoek verschillende mensen. Mijn methodiek van helpen is met beide benen op de grond jou zo snel mogelijk te helpen om je ademhaling in balans te krijgen.

Sinds 2018 hebben we als team een online programma ontwikkeld in het Nederlands en Engels talig waarbij we stap voor stap mensen ondersteunen in hun ademhaling.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop