Dr. Erbszt Ádám
Hungary

Countries

  • Hungary

Cities

  • BUDAPEST
Munkahely: Doctorfit Rehabgym ( szakmai vezető), Budapesti Honvéd

Sportegyesület Judo Szakosztály utánpótlás versenyeztetp edző

A sporttal és mozgással egészen kisgyermek korom óta szoros kapcsolatban vagyok. 6 évesen kezdtem sportolni és 2009-ig a Honvéd Judo Szakosztályának versenyzője voltam, ahol jelenleg a serdülő ( U15) és ifjúsági ( U18) korcsoport versenyeztető edzőjeként dolgozom. Sportedző végzettségemet 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán.

2017-ben alapítottam meg a Doctorfit RehabGym edzőtermet, melynek azóta is vezetője vagyok. Ezt megelőzően társrendelőnkben, a Doctorfit Gerincambulancián dolgoztam ki, orvosi és gyógyászati háttérrel magam mögött, a mai napig is használt rehabilitációs edzés-modelljeinket.

Célom rehabilitációs edzőként, hogy egy olyan mozgásminta-javító, erő- és erőállóképesség-fejlesztő edzésprogramot állítsak össze, amely alkalmas arra, hogy az emberek újra élvezhessék a fájdalom nélküli mozgás örömét.

Munkám során elsősorban mozgásszervi panaszokkal rendelkező felnőttekkel, utánpótlás korú versenyző gyerekekkel foglalkozom, de szívesen várok mindenkit, akinek segítségre van szüksége a témában , akár életmódváltás, akár teljesítmény növelés céljából.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop