G. István Göblyös
Hungary

Countries

  • Hungary

Cities

  • KECSKEMÉT
2021-ben kezdtem el embereket oktatni, hogyan alakítsanak ki új szokásokat, legyenek produktívabbak és hogyan őrizzék meg a mentális egyensúlyukat a hétköznapok alatt. Hamar feltűnt, hogy sokan hiányolják a “kézzel fogható” gyakorlatokat – való igaz, a tudatosság önmagában nem elég, ha az ember nem tud a stresszesből egy nyugodtabb állapotba kerülni. Ekkor kezdtem megismerkedni a légzőgyakorlatokkal és lettem Oxygen Advantage Légzéstechnikai Instruktor.

Főként a tudatos életmóddal foglalkozom, melynek elengedhetetlen része a megfelelő légzés. Célom, hogy minél több mindenkinek mutassam meg, semmi más nem kell ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, megingathatatlanok legyünk és egy teljesebb életet éljünk. Csak arra van szükségünk, ami egész életünkben a mi irányításunk alatt áll – az elménkre.

Bízom benne, hogy a tudatos életmódot ötvözve a megfelelő légzéssel egy könnyedebb, teljesebb, örömtelibb és egészségesebb életet élhetünk.

Ezt az utat szeretném megmutatni – az utat a tudatosság felé.

In 2021, I started teaching people how to develop new habits, be more productive and keep their mental balance during the day. I quickly noticed that many of them lacked hands-on practices – it’s true, mindfulness alone is not enough if you can’t change your state from stressful to calmer. That was when I started learning about breathing exercises and became an Oxygen Advantage Breathing Instructor.

My focus is mainly mindful living, of which proper breathing is an essential part. My goal is to show as many people as possible that we need nothing external to achieve our goals, be unwavering and live a more fulfilling life. We only need what we have been in control of our whole lives – our minds.

I am confident that by combining mindful living with proper breathing, we can live a lighter, fuller, more joyful, and healthier life.

This is the path I want to show you – the path to mindfulness.”

I work mostly at Kecskemét, Hungary.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop