Heli Nupponen
Finland

Countries

  • Finland

Cities

  • KUOPIO

Olen 53-vuotias opettaja Kuopiosta. Muutama vuosi sitten elämä uuvutti ihan kunnolla. Sen jälkeen olen etsinyt lääkkeettömiä keinoja päästä takaisin tasapainoon niin henkisesti kuin fyysisesti. Perheen, ystävien ja liikunnan lisäksi tärkeitä asioita ovat reiki ja meditoiminen. Olen reikihoitaja ja nyt siis myös hengitysohjaaja.

Olen tutkinut paljon sivustoja, joissa opetetaan ihmisiä rentoutumaan ja vapautumaan stressistä. Jollain niistä törmäsin Timo Lampenin esitykseen, innostuin ja osallistuin perushengityskurssille. Kurssin jälkeen tiedon nälkäni kasvoi ja kävin kesällä OA ohjaajakoulutuksen. Ja nyt haluan jakaa oppimiani tietoja ja taitoja muille, koska huomasin miten yksinkertaisilla harjoituksilla voi lisätä hyvää oloa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä 💗

Jokaisen asiakkaan kanssa löytyy keinot parantaa toiminnallista hengitystä. Yksi ensimmäisistä tavoitteista on saada unesta palauttavaa, uuteen päivään voimia ja virkeyttä antavaa. Suorituskykyä voidaan parantaa hengittämällä ennen urheilusuoritusta tai vaikka esiintymistä tai koe-tilannetta. Stressi talttuu sitkeillä, rauhoittavilla hengitysharjoituksilla.

Maksimaalisen hyödyn harjoituksista saa toiston kautta. Kaikki harjoitukset on tarkoitettu käyttöön arjessa. Ohjaajan tehtävä on kannustaa ja tukea, että asiakas saisi vähennettyä stressiä, lisättyä hyvinvointia ja keskittymiskykyä.

Olen helposti lähestyttävä, herkkäkorvainen kuuntelija. Teen mielelläni töitä niin yksilön kuin ryhmänkin kanssa, iällä ei ole väliä. Myös etätyöskentely onnistuu.

Hengittämällä stressi helpottaa ja elämä rauhoittuu 💗

Ystävällisin terveisin,

Heli Nupponen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop