Josanne Lappalainen
Finland

Countries

  • Finland

Cities

  • ESPOO

Hei! Olen Josanne Lappalainen, asun Suomessa, Espoossa. Kerron hieman omasta taustastani.
Oma lapsuuteni/Nuoruuteni oli henkisesti ja fyysisesti vaikeaa aikaa. Olin hukassa…
Isäni/mentorini on ollut siitä lähtien tukenani ja mahdollistanut minulle ulospääsyn menneisyyden traumoista ja haasteista.  Olen yli 10 vuoden ajan käynyt kursseilla/koulutuksissa, jotka ovat mahdollistaneet minulle tämän elämän suunnan: NLP(perus-sekä masterkurssi), Intiassa henkinen retriitti(Journey into abundance) meditaatioretriittejä Tampereella(Source&Synchronicities), Hyvinvointivalmentaja- sekä viimeisin Hengitysvalmentaja koulutus.

Olen löytänyt oman elämäntieni hyvinvoinnin parissa. Olen myös ammatiltani kokki ja hyödynnän sitä hyvinvointivalmentajana.
Urheilu taustaani kuuluu telinetaitovoimistelu sekä jääkiekko. Nykyään ulkona lenkkeily on lähellä sydäntäni ja siinnä hyödynnän hengitysharjoituksia, ja se mahdollistaa minulle paremman suorituskyvyn.

Valmennus/mentorointi on sydämmeni ohjaama tie. Halu hoitaa itseä ja voida paremmin, antoi myös voimaa nähdä  omat vahvuuteni positiivisena ohjaajana ja mahdollistaa meille kaikille samat mahdollisuudet paremmasta ja hyvinvoivasta elämästä.
Kehon ja mielen hyvinvointi on elämän mittainen matka.

– Hengittäminen nenän kautta ja hengityksen pidättäminen oli minulle tuttua jo lapsena.
2020 aloitin Wim Hoff:in hengitysharjoitukset, isäni kehoittamana. Tämä antoi minulle innostuksen osallistua OxygeAdvantage koulutukseen Suomessa, Tampereella.

– Coachaan Suomessa, verkossa(teams, zoom)
Lapset ja nuoret, sekä aikuiset joilla on halu muuttaa omaa hengitystään, tiedostaa omaa kehoaan ja vahvuuksiaan omassa elämässä, parantaa urheilusuoritusta.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop