Milja Markkanen
Finland

Countries

  • Finland

Cities

  • SUONENJOKI
  • KUOPIO

Tarjoan hengittämisen, äänenkäytön ja ihmisenä kasvamisen valmennuksia, jotka auttavat Sinua voimaan kokonais­valtaisesti paremmin! Hyvinvointi, aitous, luonnollisuus ja oivallukset ovat toimintani ydin. Ohjaan ihmisille hyvin yksinkertaisia harjoituksia, joiden kesto saattaa olla vain pari minuuttia kerrallaan. Oletko sinä valmis voimaan paremmin?

Minulla on kyky saada ihmiset tuntemaan ohjauksessani olonsa turvalliseksi ja rennoksi sekä kyky saada heidät oivaltamaan, kuinka he itse pystyvät pienillä asioilla vaikuttamaan todella paljon omaan hyvinvointiinsa. 

Olen ollut laulunopettajan ammattini puolesta tekemisissä äänenkäytön ja hengittämisen kanssa jo yli 20 vuotta. Hengitysvalmentaja -nimikkeellä olen työskennellyt vuodesta 2020 ohjaten niin yksilöasiakkaita sekä eri kokoisia ryhmiä. Laulunopettajan työn lisäksi toimin itse laulajana, koulutettuna (Oxygen Advantage Instructor sekä Hoitava Hengitys HB®) hengitysvalmentajana äänenkäytön ohjaajana, psyykkisenä valmentajana sekä luonnontuoteneuvojana. Lisäksi olen käynyt vuosien varrella lukemattomissa erilaisissa muissa hyvinvointiin ja mielenhallintaan liittyvissä koulutuksissa.

Jonkin aikaa laulunopettajan töitä tehtyäni aloin kärsiä selittämättömistä oireista. Ensin oireili keho, lopulta mielikin ja yritin lähteä purkamaan tilannetta. Tunsin kuinka kehoni “esti” hengittämästä. Pakotin huonosta olosta huolimatta itseäni päivästä toiseen aina vain uusiin haasteisiin. Viimein kehoni alkoi oirehtimaan hyvin voimakkaasti. Kehoni oireet olivat moninaisia: väsyin pienistäkin askareista; oli kipuja eri kohdissa, jotka “seilasivat” kehossa. Aivosumu vaivasi ja liikkuminen tuli hankalaksi, sillä hengästyin hetkessä. Palautuminen pienenkin aktiviteetin jälkeen kesti ja kesti.

Aloin vähitellen tutustua oman kehon toimintahäiriöön eri koulutusten avulla ja ymmärsin kehon moninaisten oireiden olevan laajempikin ongelma.  Lähdin havainnoimaan ja muuttamaan omaa hengitystäni kohti luonnollisempaa ja huomasin nopeasti muutoksia voinnissani.

Tavoitteenani on saada ihmiset ymmärtämään, että meidän kaikkien on mahdollista lähteä oivaltamaan kehon toimintaa ja ymmärtää, mitkä kaikki asiat hengitykseen vaikuttavat. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että kaikki mitä kehossa tapahtuu, on luonnollista. Myös ne kaikki epätasapainotilat, joita kehossa on, ovat merkkejä siitä, että keho toimii juuri, kuten sen on tarkoituskin. Kehon kuuluukin reagoida niin psyykkisiin kuin fyysisiin tilanteisiin. Eri asia on sitten se, kuinka valmiita olemme tähän muutokseen!

Hengitystavalla voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi kaikkein helpoimmin ja tehokkaammin. Hengitys vaikuttaa meidän kaikkien olennaisimpiin elintoimintoihin.  Lisäksi hengitystavalla on suuri vaikutus elimistön hapensaantiin, hermoston tasapainotukseen, uneen ja palautumiseen, stressiin ja mieleen, kivun hallintaan sekä vastustuskykyyn.

Haluan valmentaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja siksi koulutan itseäni jatkuvasti; ymmärtääkseni syvemmin ja laajemmin keho-mieli -yhteyttä. Tällä hetkellä täydennän osaamistani suorittamalla YAMK-tutkintoa, jossa kehittämistyössäni perehdyn urheilijoiden hengitysvalmennukseen. Tutkimus toteutetaan 2022-2023 yhteistyössä useiden urheilulääkäreiden sekä kilpaurheilijoiden kanssa.

Pidän yksilö- ja ryhmäohjauksen lisäksi myös hyvinvointiluentoja yrityksille. Valmennukset toteutetaan tällä hetkellä Suonenjoella ja Kuopiossa, tai etänä menestyksekkäästi myös Zoomin välityksellä.

Ota yhteyttä minuun [email protected] tai soittamalla 0505433804.
Löydät www.hengitysvalmennus.fi -sivuiltani myös lisää tietoa minusta sekä valmennuksistani.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop