Niina Sarjanoja
Finland

Countries

  • Finland
Heippa! Minä oon Niina, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja ja oman onneni luoja. Oon myös personal trainer ja oon täydentänyt ammattitaitoani muun muassa NLP, Oxygen Advantage ja Buteyko -koulutuksilla. Intohimoni, jota joku kutsuisi työkseni, on auttaa muita omaksumaan terveyttä edistäviä elintapoja ja näin elämään terveempinä ja onnellisempina.
Oon aina ollut urheilullinen ja tykännyt liikunnasta, mutta ihan kuten moni muukin, oon käynyt omat kamppailuni tasapainon löytämiseksi liikunnan, ravitsemuksen ja ylipäätään elämän suhteen. Sen vuoksi haluan nyt auttaa myös muita löytämään sen saman tasapainon ja elämään elämäänsä onnellisena ja hyvinvoivana.

Ennen vuotta 2018 en ollut kiinnittänyt juurikaan huomiota hengitykseeni enkä liioin ajatellut, että siinä voisi olla korjattavaa. Tuolloin en vielä ymmärtänyt kuinka suuri merkitys hengityksellä on terveyteen ja hyvinvoitiin sekä suorituskyvyn parantamiseen niin arjessa kuin urheilussa.
Tutustuin Oxygen Advantageen ja päätin kokeilla saamiani harjoituksia ja ohjeita. Mulla ei ollut varsinaisia vaivoja, mutta jotkut merkit viittasivat siihen, että hengityksessäni saattaisi olla parantamisen varaa. Olin esimerkiksi aamuisin usein väsynyt ja tukkoinen. Pian harjoitusten aloittamisen jälkeen huomasin selkeitä muutoksia ja aamujen väsymys ja tukkoisuus alkoivat väistyä.

Luonnollisesti innostuin aiheesta entisestään ja kun innostun jostain kovasti, haluan jakaa saamaani tietoa muillekin. Tiesin, että hengitysharjoituksista olisi apua monelle. Päätin kouluttautua sekä Oxygen Advantage® että Buteyko ohjaajaksi ja siitä lähtien oon opettanut asiakkaitani parantamaan omaa hengitystään ja näin ollen myös hyvinvointiaan. Jo lyhyessä ajassa oon päässyt todistamaan hienoja muutoksia ihmisten hyvinvoinnissa harjoitusten myötä.
Oon onnellinen, että saan auttaa ihmisiä jakamalla tietoa ja ymmärrystä hengityksen ihmeellisestä maailmasta osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saanko auttaa myös Sinua voimaan paremmin?

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop