Petrus Puputti
Finland

Countries

  • Finland
Olen fysioterapeutti ja pesäpalloilija Seinäjoelta. Ammattini sekä urheilu-urani myötä olen jo pitkään ollut kiinnostunut terveydestä ja suorituskykyyn liittyvistä tekijöistä . Useimmat tietävät liikunnan, monipuolisen ruokavalion sekä riittävän ja laadukkaan unen olevan kolme tärkeää tekijää hyvän terveyden kannalta. Kolmen edellä mainitun lisäksi myös tavalla, jolla hengitämme, on erittäin suuri merkitys terveyteen ja esimerkiksi kokemaamme vireystilaan.

Aiemmin ajattelin hengitysharjoitusten olevan tylsiä ja terveyttä ajatellen melko merkityksettömiä. Vuonna 2018 tutustuin Oxygen Advantageen ja ymmärrykseni hengityksen fysiologiasta syveni. Oxygen Advantage esitteli hengityksen toimintaa tavalla, jota ei ollut tullut vastaan esimerkiksi fysioterapiaopinnoissani. Päätin rohkeasti ottaa hengitysharjoituksia testiin ja jo parissa päivässä havaitsin positiivisia muutoksia esimerkiksi vireystilassani ja keskittymiskyvyssäni. Tuosta hetkestä lähtien olen käyttänyt menetelmää päivittäin ja päätin myös kouluttua Oxygen Advantage –ohjaajaksi.

Parasta Oxygen Advantagessa on sen soveltuvuus oikeastaan kenelle tahansa. Harjoitteiden vaikutuksia voi havaita nopeimmillaan minuuteissa harjoituksen aloittamisesta. Toisaalta ymmärrys hengityksen fysiologiasta ja laadukkaasta hengityksestä kantavat osana terveellistä elämäntapaa läpi vuosien.”

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop