Szádeczky Kardoss Csaba
Hungary

Countries

  • Hungary

Cities

  • SZENTENDRÉN
Kézilabda szakedzőként és TRX oktatóként, illetve testnevelőtanárként dolgozom Szentendrén. Egész életemet meghatározta a sport, a mozgáson keresztül szemlélem a világot.  Célom, hogy a velem dolgozó sportolók (legyen szó diákokról, versenysportolókról, vagy szabadidő sportolókról) minél jobb teljesítményre legyenek képesek, úgy, hogy az ne menjen az egészségük rovására. Edzői munkásságom során egyre komplexebb szemléletet sajátítottam el: a sportolói teljesítményt nemcsak fizikai, erőnléti oldalról szemlélem, hanem igény szerint a mentális felkészülésben is kísérem klienseimet: jelenleg Life & Sport Coach és autogén tréning oktatói képesítésemet szerzem meg.

Meggyőződésem, hogy a testi és szellemi egyensúly elengedhetetlen a sportsikerek eléréséhez, e két területet nagyon szépen összehangolja a légzéstechnikán keresztül az Oxygen Advantage. E módszernek köszönhetően lehetőségem nyílt a sporton kívül is hasznosítani a tudásomat. Több nem sportoló kliensemmel ismertettem meg a gyakorlatokat, amik nem várt életminőség javuláshoz segítették őket.

Várom amatőr sportolók, versenysportolók, csapatok és hétköznapi emberek jelentkezését, akiknek segíthetek a kitűzött céljuk elérésében, legyen szó sportról, vagy akár az élet más területéről.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop