Uusi online Jooga kurssi – tieteellisesti tutkittuun hyvän hengityksen oppeihin Oxygen Advantage® eksperteiltä Patrick McKeown, Anastasis Tzanis ja Satu Chantal Welling

Huhtikuu 17-28 2023 | päivä vaihtelevin kellonajoin | INVESTOINTISI: 995 €

ESITTELYVIDEO KURSSISTA

lines header

Hengitys.

Prana.

Se yhdistää sinut koko maailmaan keuhkojesi ilmanvaihdon kautta.

Ja se tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan jokaiseen osa-alueeseesi ihmisenä.

Joogaharjoittelun aikana hengitys tukee liikettä ja tasapainoa sekä tuo mieleen hiljaisuuden. Harjoituksen ulkopuolella hengitys pysyy kanssasi, hengitys hengitykseltä, päivä päivältä vaikuttaen, tiedottaen ja inspiroiden sinua kokemuksistasi … ja koko elämästäsi.

Mutta ilman ymmärrystä siitä, miten hengitys toimii, et voi täysin hyödyntää sen lukemattomia etuja. On haastavaa saavuttaa täysi potentiaalisi ja helppo kehittää epäterveellisiä tapoja, jotka lisäävät loukkaantumisriskiä sinulle ja jooga oppilaillesi.

Jos haluat viedä harjoittelusi tai opetuksesi uudelle tasolle, soveltaa uutta tutkimusta klassisiin tekniikoihin ja tutkia joogan hengityksen tieteellistä voimaa…

Jos sinua on koskaan käsketty “ota iso ja syvä hengitys…”

TÄMÄ KURSSI ON SINULLE.

image section1 2
 • Opi mitkä asanat parantavat hengityksesi biomekaniikkaa,
 • Tutustu yksinkertaisiin testeihin, joilla voit monitoroida hengitystäsi,
 • Korjaa yleisiä myyttejä hengityksestä,
 • Ota selvää, kuinka voit toipua, kun hengityksen hallinta horjuu,
 • Ja saat sertifikaatin, joka oikeuttaa sinut opettamaan OA™ -hengitysmenetelmää eri tasoisille oppilaille
lines image1
lines image1
”Minusta tämä kurssi oli erinomainen. Joogaopettajana ymmärsin hengityksen tärkeyden, mutta tämä kurssi on nostanut opetukseni uudelle tasolle. Hyperkapnisella tilalla on edut rentouttaa kudosta ja faskiaa, joten kehosi rentoutuu harjoitellessasi. Sekä Anastasis, Satu että Patrick opettavat tällä kurssilla perusteellisesti, ja mielestäni bonuksena on, että sinulla on pääsy kurssin portaaliin rajoituksetta kurssin jälkeen. Suosittelen tätä kurssia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan jooga harjoitustaan. Voin sanoa, että se oli yksi parhaista investoinneistani. ”

– KAREN MOYLETT, JOOGAOPETTAJA & RAVITSEMUSTERAPEUTTI, IRLANTI

KEHITÄ HARJOITUSTASI. PARANNA OPETUSTASI. VALMISTU OXYGEN ADVANTAGE® -OHJAAJAKSI.
HINTA: 995 €
lines header
lines header
lines image1
yoga finnish satu

MITÄ OPIN?

 • Uuden ymmärryksen hengityksen tutkimustiedon soveltamisesta joogaharjoitteluun
 • Opit mittavasti taitoja, joita vaaditaan ohjaamaan oppilaita läpi jooga-asanoiden, pilatesharjoituksen, pranayamaharjoitusten ja meditaatioharjoitusten, progressiivisella ja turvallisella tavalla,
 • Opit hengitystekniikkaa, joka tehostaa omaa fyysistä harjoitteluasi ja hyödyttää oppilaita,
 • Opit kuinka saavuttaa mitattavissa olevia parannuksia oppilaidesi hengitystoimintoihin,
 • Saat syvällisen ymmärryksen siitä, kuinka kunkin opiskelijan hengityksen biomekaniikka, biokemia ja psykologia vaikuttavat hengitykseen ja mitä voit tehdä asialle.

VIESTI YHDELTÄ OPETTAJALTASI, ANASTASIKSELTA (VIDEOT)

KEITÄ OVAT OPETTAJANI?

ANASTASIS TZANIS

Anastasis Tzanis on joogaopettaja, ravitsemusterapeutti, Wim Hof ​​-menetelmän asiantuntija ja OA™ Master Instructor. Hän opiskeli Universal Yogan perustajan Andrey Lappan sekä Montrealin AcroYogan perustajien Jessie Goldbergin ja Eugene Pokun kanssa. Hän opettaa HotPod-joogan opettajakoulutuksen hengitysmoduulia, ja AboutTime Magazine on tunnustanut hänet Lontoon parhaimmaksi joogaopettajaksi.

Anastasis on omistanut elämänsä ymmärtämään mielen ja kehon välistä yhteyttä – ja hengityksen roolia näiden kahden välisen yhteyden vahvistamisessa.

PATRICK MCKEOWN

Patrick McKeown on Oxygen Advantage®:n luoja ja mestarikouluttaja. Hän on bestseller-kirjailija ja on osallistunut tutkimukseen useissa aikakauslehdissä, mukaan lukien Journal of Clinical Medicine. Hän valmentaa kaikkia lapsista olympiaurheilijoihin parantamaan elämänlaatuaan ja suorituskykyään käyttämällä yksinkertaisia ​​tieteellisiä hengitysharjoituksia.
SATU CHANTAL WELLING

Suurimpia intohimoni elämässäni ovat aina olleet terveelliset elämäntavat, jooga ja liikunta sekä henkilökohtainen kasvu. Jooga on ollut mukanani siitä lähtien, kun täytin 13. Liikunta meditoinnin ja joogan vastapainona ovat tuoneet elämääni eniten hauskaa. Toimitusjohtajana ja yritysvalmentajana viimeiset 20 vuotta olen valmentanut yrityselämässä tarvittavia taitoja, kuten johtaminen, tiimin rakentaminen ja työssä hyvinvointi. Olen coachannut ihmisiä henkilökohtaisen transformaation, hyvinvoinnin, hengityksen, meditaation ja mindfulnessin aiheissa. Varhaiset työvuoteni kuluivat terapeuttina useiden vaihtoehtoisten hoitomuotojen parissa, mukaan lukien perinteinen kiinalainen akupunktio. Olen Advanced Meditation opettaja ja vuodesta 2021 Oxygen Advantage Master Instructor & Breathing -joogaohjaaja ja -opettaja.

SUOSITUKSET

MITÄ IHMISET SANOVAT ANASTASISISTA, SADUSTA JA PATRICKISTA

IRA KINNUNEN

PROJECT MANAGER, SAVE THE CHILDREN, SUOSITTELU SATU CHANTAL WELLING / 15.12.2021

Treenaan säännöllisesti monia urheilulajeja sekä joogaa. Olen aina ollut urheilullinen ja haluan pitää yllä omaa fyysistä ja muuta kuntoani, vaikka työni on vaativaa. Hengitysharjoituksista olen saanut levollisuutta, parempaa ja keskeytyksentöntä yöunta sekä ennen kaikkea olen oppinut miten uskamaton voimarava hengitysharjoitukset voivat olla. Oxygen Advantage Joogaan on avannut täysin uuden maailman minulle!

GINO PERROTTE

BARUCH COLLEGEN LUENNOITSIJA, PERUSTAJA “RIGHT BRAIN JOURNEYS”
SUOSITTELU ANASTASIS TZANIS | TAMMIKUU 2021

Anastasis valaisee opetuksessaan suurta tietoa ja energiaa. Opin hengityksestä asioita, joita en ollut koskaan tiennyt tai ajatellut, tarkkaillut ennen tälle kurssille osallistumista. Harjoitusohjeet ovat hyvin yksinkertaisia ja selkeitä. Hänen äänensä on niin miellyttävä ja keskittyvä. Ja pidän siitä, että jokainen harjoitus on alle 10 minuuttia (jotkut jopa lyhyempiä), koska sen ansiosta voin sisällyttää sen aamurutiiniini ennen päivän työni aloittamista.

“Aion ehdottomasti ottaa nämä harjoitukset osaksi jokapäiväistä rutiiniani!”

ROSE 0’ DONOVAN

SUOSITTELU PATRICK MCKEOWN | 7. HUHTIKUUTA 2019

Olen juuri suorittanut kolmen päivän ohjaajan pätevyyden ja olen täysin yllättynyt – olen saanut vastauksia kuinka toimia erilaisten asiakkaiden kanssa, liikalihavuudesta aivohalvauksen kuntoutuksen tarvitseviin asti. Omaan suorituskykyyni ja terveyteeni liittyviin ongelmiini sain vastauksia joita olen etsinyt niin monta vuotta! En voi kuin suositella Patrickia tai hänen menetelmäänsä kaikille – luin kirjan 1-2 vuotta sitten ja sen jälkeen odotin koulutukseen pääsyä – olen niin onnellinen, että tein tämän päätöksen.

DEAN ATKINSON

BURBERRY, MAAILMANLAAJUINEN TIETOTURVALLISUUSJOHTAJA
SUOSITTELU ANASTASIS TZANIS | 28.4.2020

Anastasis on loistava jooganopettaja. Opiskelin hänen johdollaan yli 3 vuotta ja minuun teki jatkuvan vaikutuksen hänen tietämyksensä, opetustyylinsä ja kykynsä räätälöidä tuntinsa tahdikkaasti jokaisen kykytasoa vastaavaksi. Olitpa vasta aloittamassa joogaa tai oletko kokenut harjoittaja, Anastasis voi auttaa. En todellakaan voi kuin suositella häntä.

LIA LARSON

OLDMAN SACHS, RAHOITUS- JA STRATEGISET SIJOITTAJARYHMÄN TOIMITUSJOHTAJA
SUOSITTELU ANASTASIS TZANIS | 2019

Anastasis on uskomattoman lahjakas jooga-ohjaaja. Olen harrastanut joogaa useiden vuosien ajan ja muutamassa kuukaudessa hänen kanssaan työskennellessäni pystyin hallitsemaan asentoja, joita en ollut koskaan ennen kyennyt saavuttamaan. Hän on hyvin huolehtija asanoiden rakentajana ja on erinomainen räätälöimään joogaharjoitukset yksilöllisten tarpeiden mukaan. Erittäin suositeltava!!

lines sport mind body section

MITÄ HINTAAN SISÄLTYY?

 • Seitsemän live-zoom-tunnin sarja, jotka kestävät 2 tuntia. Tutorit: Patrick (3 kertaa), Satu (4 kertaa) Yhteensä 7 live Zoom -kertaa, kukin 2 tuntia.
 • Elinikäinen pääsy seuraaviin live kursseihin Patrickin ja Sadun kanssa
 • Pääsy kaikkiin tallenteisiin kaikista 7:stä Oxygen Advantage Complete Advanced Instructor Training -livetunneista. Englannin kielisen ohjaajakoulutuksen live-tunnit (viimeisin).
 • Anastasis Tzanisin luoma Oxygen Advantage® Instructor Manual Breathing for Yoga (Ladattava PDF, Englanniksi)
 • Patrick McKeownin laatima Oxygen Advantage® Complete Advanced Instructor Manual -opas (fyysinen kopio)
 • The Breathing Cure -kirja (pehmeäkantinen kopio, Englannin kielinen)
 • Anastasiksen luomat videokoulutukset, jotka liittyvät OA-oppimisalustasovellukseen joogassa (yhteensä 15, ohjattu Englanniksi).
 • Elinikäinen pääsy Oxygen Advantage® Breathing for Yoga -verkkokoulutusportaaliin (jossa on runsaasti oppimateriaalia, mukaan lukien tallenteet aiemmista tunneista)
 • “Markkinointimateriaalit, mukaan lukien OA™Breathing for Yoga Instructor -sertifioitu logo. (Nämä Englanniksi.)”
 • Suora sähköpostiyhteys valmentajallesi Sadulle tukea varten
 • Loppukoe online Englanniksi tai Suomeksi
 • Case – tutkimusten tekeminen ja palaute ohjaajaltasi, voi tehdä Suomeksi
 • Sertifiointi OA™ Breathing for Yoga -ohjaajaksi ja profiililistaus verkkosivuillamme

Kun suoritat kokeen, saat Oxygen Advantage® Breathing for Yoga -ohjaajan sertifikaatin. Tämä antaa sinulle välittömän pääsyn brändäys- ja markkinointimateriaaleihimme sekä oikeudet opettaa OA™ -ohjaajana. Profiilisi näkyy Ohjaaja-sivullamme osoitteessa OxygenAdvantage.com, jossa tietosi ovat asiakkaiden käytettävissä.

MITEN HAEN KOULUTUKSEEN?

yoga finnish section miten
lines image1

“Monilla ihmisillä, joita näen joogaterapeuttina, on ahdistusta ja masennusta. He kärsivät kroonisesta kivusta… Jotkut johtavat rakenteellisiin tai fyysisiin terveysongelmiin. Toiset tulevat ahdistuksensa ja masennuksensa vuoksi. Siitä huolimatta opetan heille aina toimivaa hengitystä.” – Robin Rothenberg, joogaterapeutti ja kirjailija Restoring Prana (ote Patrick McKeownin The Breathing Cure -kirjasta). Opiskelijat tulevat joogaan löytääkseen keskittymisen ja keskittymisen tunteen. Usein he tulevat, koska he tuntevat itsensä ylikuormituiksi. Tällä ainutlaatuisella online-joogakurssilla lähestymme keskittymistä kolmesta ulottuvuudesta:

 1. MIELI
 2. HENGITYS JA
 3. FYYSISET ASANAT

Valjastamalla hengitystä voit auttaa oppilaitasi parantamaan keskittymiskykyään ajan myötä, kun he saavat enemmän kokemusta fyysisistä ja hengitysharjoituksista. Tämä vaikuttaa tasapainottaviin asentoihin, joissa pallean oikea käyttö, henkinen rauhallisuus ja vahva drishti ovat kaikki tärkeitä vakauden kannalta. Joogassa – ja elämässä – hengitys on olennainen osa liikettä. Opit käyttämään mm. vinyasa-pohjaista sarjaa OA™ -hengitystyön perustana ja ydinharjoitteluna, sisältäen toiminnallisen hengityksen. Harjoittelet hengitysharjoituksia, jotka tehostavat rentoutumista, venyttävät ja vapauttavat faskiaa, alentavat sykettä ja vapauttavat pallean liikettä.

TÄSSÄ KURSSIN SISÄLTÖ…

lines images tab section1

OSIO 1: TIEDE HENGITTÄMISESTÄ PATRICK MCKEOWNIN KANSSA

Maanantai 17.4. klo 18-20 (Suomen aikaa)

 • Hengityshäiriöiden identifiointi joogaopetuksessa.
 • Hengitysmallien ja toiminnallisen liikkeen välinen suhde.
 • Hengitysfysiologian tiede.
 • Hapenottoan lisääminen liikkeen aikana.
 • Käytännönläheinen Breathe Light -harjoitus.
SATU CHANTAL WELLING 2

OSIO 2: HARJOITUKSET PATRICK MCKEOWNIN KANSSA

Tiistai 18.4. klo 18-20 (Suomen aikaa)

 • Nenä vs. oraalinen hengitys harjoituksen aikana – mitä tiede sanoo.
 • Jokaisen Oxygen Advantage® -hengitysharjoituksen tiedopohjainen perusta.
 • Harjoittelun aiheuttaman astman ja astman käsitteleminen harjoituksen aikana.
 • Unen laadun parantaminen keskittymisen ja suorituskyvyn takaamiseksi jooga-matolla ja sen ulkopuolella.
patrick

OSIO 3: JOOGA – AVOIN, KAIKILLE SOPIVA HARJOITUS, SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Torstai 20.4. klo 10-12 (Suomen aikaa)

 • Yleiskatsaus ulkoiseen hengitykseen
 • Yleiskatsaus soluhengitykseen
 • Hengityksen funktionaalinen toiminta joogassa
 • Paranna hengityselinten biomekaniikkaa jooga-asanoilla
 • Hengityksen sisällyttäminen asanaharjoitteluun
SATU CHANTAL WELLING 1

OSIO 4: JOOGA VAHVISTAMAAN KESKITTYMISTÄ SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Maanantai 24.4. klo 14-16 (Suomen aikaa)

 • Kuinka lisätä keskittymiskykyä
 • Hyvän hengityksen 5 periaatetta asanaharjoituksessa
 • Joogatunnin jäsentäminen (OA-harjoituksia käyttämällä)
SATU CHANTAL WELLING 2

OSIO 5: VINYASA-TYYLIN JOOGAA SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Tiistai 25.4. klo 17-19 (Suomen aikaa)

 • Hengitys asanan vs. vinyasan aikana
 • Progressiivinen lähestymistapa hengitykseen liikkeen aikana
 • Kore aktivointi hengityksen kautta
 • Vinyasa hengitystesti
 • Kuinka harjoitella Ujjayi- ja Pranayama -harjoituksia
SATU CHANTAL WELLING 4

OSIO 6: RESTORATIIVINEN JOOGA SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Keskiviikko 26.4. klo 10-12 (Suomen aikaa)

 • Rentoutuminen, hengityksen tehostaminen ja jooga-asanat
 • Passiiviset jooga-asanat pallean vapauttamiseksi
 • Fascian irrotus hengitystä varten
 • Sykkeen hallinta joogaharjoituksen aikana
 • Hengitys hot-joogassa

Tarvitset pehmeän rollerin maapähkinäpallon, bolsterin joogaharkot tälle tunnille

SATU CHANTAL WELLING 3

OSIO 7: RÄÄTÄLÖI KÄYTÄNTÖSI PATRICK MCKEOWNIN KANSSA

Perjantai 28.4. klo 17-19 (Suomen aikaa)

 • Vagushermon stimulointi ja sykevaihtelu (HRV).
 • Hengitys naisille (hormonaaliset vaikutukset hengitykseen ja niiden hallinta).
 • Erilaiset hengitystekniikat hermoston säätelyyn ja rauhoittamiseen.
 • Harjoitusten räätälöinti yksilöllisesti.
 • Kysymykset ja vastaukset

 

SATU CHANTAL WELLING 3
Osio 1

OSIO 1: TIEDE HENGITTÄMISESTÄ PATRICK MCKEOWNIN KANSSA

Maanantai 17.4. klo 18-20 (Suomen aikaa)

 • Hengityshäiriöiden identifiointi joogaopetuksessa.
 • Hengitysmallien ja toiminnallisen liikkeen välinen suhde.
 • Hengitysfysiologian tiede.
 • Hapenottoan lisääminen liikkeen aikana.
 • Käytännönläheinen Breathe Light -harjoitus.
SATU CHANTAL WELLING 2
Osio 2

OSIO 2: HARJOITUKSET PATRICK MCKEOWNIN KANSSA

Tiistai 18.4. klo 18-20 (Suomen aikaa)

 • Nenä vs. oraalinen hengitys harjoituksen aikana – mitä tiede sanoo.
 • Jokaisen Oxygen Advantage® -hengitysharjoituksen tiedopohjainen perusta.
 • Harjoittelun aiheuttaman astman ja astman käsitteleminen harjoituksen aikana.
 • Unen laadun parantaminen keskittymisen ja suorituskyvyn takaamiseksi jooga-matolla ja sen ulkopuolella.
patrick
Osio 3

OSIO 3: JOOGA – AVOIN, KAIKILLE SOPIVA HARJOITUS, SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Torstai 20.4. klo 10-12 (Suomen aikaa)

 • Yleiskatsaus ulkoiseen hengitykseen
 • Yleiskatsaus soluhengitykseen
 • Hengityksen funktionaalinen toiminta joogassa
 • Paranna hengityselinten biomekaniikkaa jooga-asanoilla
 • Hengityksen sisällyttäminen asanaharjoitteluun
SATU CHANTAL WELLING 1
Osio 4

OSIO 4: JOOGA VAHVISTAMAAN KESKITTYMISTÄ SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Maanantai 24.4. klo 14-16 (Suomen aikaa)

 • Kuinka lisätä keskittymiskykyä
 • Hyvän hengityksen 5 periaatetta asanaharjoituksessa
 • Joogatunnin jäsentäminen (OA-harjoituksia käyttämällä)
SATU CHANTAL WELLING 2
Osio 5

OSIO 5: VINYASA-TYYLIN JOOGAA SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Tiistai 25.4. klo 17-19 (Suomen aikaa)

 • Hengitys asanan vs. vinyasan aikana
 • Progressiivinen lähestymistapa hengitykseen liikkeen aikana
 • Kore aktivointi hengityksen kautta
 • Vinyasa hengitystesti
 • Kuinka harjoitella Ujjayi- ja Pranayama -harjoituksia
SATU CHANTAL WELLING 4
Osio 6

OSIO 6: RESTORATIIVINEN JOOGA SATU CHANTAL WELLINGIN KANSSA

Keskiviikko 26.4. klo 10-12 (Suomen aikaa)

 • Rentoutuminen, hengityksen tehostaminen ja jooga-asanat
 • Passiiviset jooga-asanat pallean vapauttamiseksi
 • Fascian irrotus hengitystä varten
 • Sykkeen hallinta joogaharjoituksen aikana
 • Hengitys hot-joogassa

Tarvitset pehmeän rollerin maapähkinäpallon, bolsterin joogaharkot tälle tunnille

SATU CHANTAL WELLING 3
Osio 7

OSIO 7: RÄÄTÄLÖI KÄYTÄNTÖSI PATRICK MCKEOWNIN KANSSA

Perjantai 28.4. klo 17-19 (Suomen aikaa)

 • Vagushermon stimulointi ja sykevaihtelu (HRV).
 • Hengitys naisille (hormonaaliset vaikutukset hengitykseen ja niiden hallinta).
 • Erilaiset hengitystekniikat hermoston säätelyyn ja rauhoittamiseen.
 • Harjoitusten räätälöinti yksilöllisesti.
 • Kysymykset ja vastaukset

 

SATU CHANTAL WELLING 3

Here’s a taster of how Anastasis teaches Oxygen Advantage® techniques with physical yoga poses:

KORVAATKO PRANAYAMA HARJOITUKSET?

Joogina tiedät jo hengityksestä.

But there’s no denying, a deeper understanding of breathing science will give you a stronger foundation for
your practice and teaching.

Tätä kurssia ei ole suunniteltu korvaamaan Pranayama harjoituksia. Tai kumota jotain joogasta sellaisena kuin sen ymmärrät. Sen sijaan se on tilaisuus oppia ja ymmärtää, miksi hengitys on niin tärkeää ja kuinka voit hyödyntää sitä opetuksessasi, harjoittelussasi ja sen jälkeen, kokea sen kaikki hyödyt henkisesti ja fyysisesti.

Muinaiset joogit ymmärsivät hengityksen biokemian. He käyttivät hengitystä ohjatakseen kehon hengitysreseptoreita tuottaakseen fysiologisia muutoksia. Voit oppia tekemään saman.

Ja samalla voit laajentaa harjoitteluasi sisältämään hengitysharjoituksia – alueella, jonka kysyntä on kasvamassa räjähdysmäisesti maailmanlaajuisesti.

Saat lisätietoja toiminnallisen hengityksen integroinnista joogaan katsomalla Patrickin haastattelun Robin Rothenbergin kanssa, joka on joogaterapeutti ja kirjailija kirjalle Restoring Prana, Therapeutic Guide to Pranayama and Healing Through the Breath Kirja on opas joogaterapeuteille, joogaopettajille ja terveydenhuollon ammattilaisille.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Harrastan JOOGAA, MUTTA EN OPETA SITÄ. SAANKO OSALLISTUA KURSSILLE?
Kyllä, kurssi on tarkoitettu myös joogan harrastajille. Jotta saisit kaiken irti online-joogakurssista, on parasta, että sinulla on vähintään vuoden joogaharjoittelu ennen osallistumista. Jos olet uusi jooga -harjoittaja, kokemus muista liikuntamuodoista voi olla olennaista. Jos sinulla on epäilyksiä, ota yhteyttä ja keskustellaan, mikäli tämä kurssi sopii sinulle.
SAANKO OIKEUDEN OPETTAA OXYGEN ADVANTAGE MENETELMÄÄ®?
Kyllä. Kun olet läpäissyt monivalintakokeen, saat todistuksen OxygenAdvantage.com-sivustolta. Tämän jälkeen voit jatkaa case- tutkimusten suorittamista. Ja lisäämme valokuvasi, profiilisi ja yhteystietosi ohjaajaluetteloomme, jotta mahdolliset asiakkaat löytävät sinut. Vain sertifioidut ohjaajat voivat markkinoida itseään Oxygen Advantage® -menetelmän opettajana.
ONKO TÄMÄ JOOGA OPETTAJA KOULUTUS?
Ei, tämä kurssi ei valmista sinua opettamaan joogaa. Saat sertifikaatin hengitysharjoitus koulutuksesta, jota voit hyödyntää hakeassasi jooga kouluutukseen.
TARVITSENKO ENEMMÄN TIETOJA OSALLISTUAKSENI KOULUTUKSEEN?
Et tarvitse aiempaa kokemusta hengitysharjoittelusta tähän koulutukseen. Patrick, Anastasis ja Satu Chantal opastavat sinulle hengityksen tieteelliset perusteet sekä soveltamisen joogassa ja tarjoavat askel askeleelta ehdotuksia harjoittelusi ja elämäsi parantamiseksi.
Tarvitsenko TEKNISIÄ LAITTEITA TÄHÄN VERKKOJOOGAKOULUTUKSEEN?

Tämän koulutuksen suorittamiseksi tarvitset Internet-yhteyden tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Tarvitset myös tavalliset joogavarusteet. Mutta et tarvitse ylimääräisiä teknisiä laitteita joogan hengitysharjoittelun oppimiseen.
Osiossa 6 (Restoratiivinen Jooga) käytämme seuraavia laitteita:

 • Foam rolleri
 • Maapähkinäpallo
 • Bolsteri
 • Jooga blokit

Foam rolleri ja maapähkinäpallo ovat välttämättömiä sidekalvon irrottamiseen. Jos sinulla ei ole bolsteria tai jooga blokkeja voit käyttää peittoa niiden sijaan.

MITÄ KURSSIN TAVOITTEET OVAT?

Koulutuksen päätyttyä:

 • Pystyt tunnistamaan dysfunktionaaliset hengitystavat,
 • Ymmärrät dysfunktionaalista hengitystä ja sen kielteistä vaikutusta terveyteen,
 • Sinulla on selkeät tiedot hengityksen fysiologiasta ja kuinka voit soveltaa sitä joogaharjoitteluun ja/tai opetukseen,
 • Pystyt opettamaan harjoituksia nenän tukkoisuuden poistamiseksi ja nenähengityksen aikaasaamiseksi,
 • Sinulla on työkalut hengityksen avaamisen harjoituksiin ja ohjeisiin, jotka auttavat palauttamaan fysiologisesti normaalin hengityksen aikuisilla niin jooga- matolla ja sen ulkopuolella,
 • Tiedät kuinka sisällyttää Oxygen Advantage® -periaatteet fyysiseen ja hengittävään joogaharjoitteluun,
 • Ymmärrät, miten jooga-asanoja käytetään tukemaan hengityksen biomekaniikkaa,
 • Ja sinulla on pääsy koulutettujen Oxygen Advantage® -ohjaajien jatkuvaan tukiverkostoon.
TULEEKO SERTIFIKAATTIA VARTEN SUORITTAA LOPPUKOE?

Kyllä. Loppukoe on monivalintakoe. Voit suorittaa sen yhdellä kerralla tai useammalla kerralla. Tentin päätyttyä sinun on toimitettava myös 3 case-tutkimusta tarkastettaviksi. Täytetty koe ja case- tutkimukset vaaditaan sertifiointiin, ja Oxygen Advantage® -tiimi merkitsee ja korjaa ne antaen palautetta sinulle. Molemmat dokumentit ovat ladattavissa verkkokoulutusportaalistasi.

SAANKO SERTIFIOINNISTA TODISTUKSEN PAPERILLA?
Kyllä, sertifikaatti toimitetaan sinulle digitaalisesti sähköpostitse tulostamista varten.
ONKO MAHDOLLISTA SAADA SEURANTA TUKEA?
Kyllä, meillä on jatkuva seurantatuki sähköpostitse ja Oxygen Advantage® -jäsenten Facebook-ryhmän kautta.
MITEN OTAN YHTEYTTÄ KURSSIN AIKANA, JOS MINUN ON ONGELMA TAI HALUAN ESITTÄÄ KYSYMYKSIÄ?
Voit esittää kysymyksiä live-tuntien aikana. Oppituntien välillä voit lähettää sähköpostia ohjaajillesi milloin tahansa.
MITÄ EROJA ON ONLINE JOOGA JA HENGITYS - KURSSIN JA MUUN OA™ -VALMENNUSTEN VÄLILLÄ?

Joogakurssilla käydään läpi Oxygen Advantage® -menetelmän teoriaa ja käytäntöä ja näytetään, kuinka voit soveltaa sitä suoraan joogaharjoitteluun. Ja se sukeltaa syvälle siihen, kuinka voit käyttää joogaa hengityslihasten vahvistamiseen ja vapauttamiseen. Ilman tätä hengityksen spesialistin osaamista, voi olla haastavaa osata soveltaa hengitysharjoituksia joogassa – varsinkin kun joogalla on monia omia hengitysperinteitä. Selkeän hengityksen tuntemuksen avulla pystyt tekemään parempia opetuspäätöksiä ja ymmärtämään, mitä hengitysharjoitukset voivat auttaa sinua ja oppilaitasi. Lisäksi saat et vain yhden, vaan kolmen erikoisopettajan ohjauksen, pienryhmämuodossa

MITÄ MUUTA SAAN?

Hyödyt koulutuksesta eivät pääty kurssin suorittamiseen. Sertifioituna Oxygen Advantage® -ohjaajana 995€:n investointisi tarjoaa sinulle jatkuvan pääsyn:

 • Oxygen Advantage®:n rojaltivapaiden kuvien, markkinointimateriaalien ja logon täyteen käyttöön
 • Kun listaudut sertifioiduksi ohjaajaksi OxygenAdvantage.com-verkkosivustolla, saat henkilökohtainen profiilin, jotta asiakkaat löytävät sinut, ja sinulla on myös mahdollisuus listata tulevat koulutuksesi
 • Oxygen Advantage® -nimellä on tavaramerkkiasema Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa Oxygen Advantagea® opetettaessa (jotta alkuperäiset hengitysharjoitukset opetettaisiin turvallisesti ja tehokkaasti, ja Oxygen Advantage® -menetelmää voivat opettaa vain Oxygen Advantage® -sertifioidut ohjaajat)
 • Jatkuva henkilökohtainen seurantatuki sähköpostitse ja Facebookin kautta
 • Jäsenyys ainutlaatuisessa Oxygen Advantage® -järjestössämme Instructors Facebook -ryhmässä, jossa voit pyytää palautetta, olla yhteydessä muihin ohjaajiin ja jakaa tietoa ja ideoita
 • Mahdollisuus liittyä affiliate-markkinointiohjelmaamme
 • Ja elinikäinen pääsy koulutusportaaliisi
MITEN VOIN SOVELTAA KOULUTUKSESTA Ammattielämässäni?

Kun olet läpäissyt kokeen, on sinun päätettävissäsi, miten hyödynnät koulutusta. Tämä online-joogakurssi saattaa olla se puuttuva lenkki, joka vie joogaliiketoimintasi uudelle tasolle. Tai voit päättää tehdä hengitysharjoittelusta harjoitustesi keskipisteen.

Sinulla on työkalut astman, korkean stressin ja unihäiriöiden hengitystuntien opettamiseen. Voit tarjota työpajoja, joissa tutkitaan kevyen, hitaan ja syvän hengityksen käsitteitä jooga-asana harjoitteluun. Jotkut ohjaajat opettavat Oxygen Advantage® -tekniikoita itsenäisesti, kun taas toiset yhdistävät ne olemassa olevaan työhönsä.

Oxygen Advantage® on tekniikka, joka voidaan sisällyttää useimpiin tilanteisiin, joissa haluat optimoida hengitystä mielenterveyden, unen laadun, hengityksen ja harjoitussuorituksen parantamiseksi. Kun sinulla on taidot, voit soveltaa niitä opiskelijoihisi, joogaharjoitukseesi ja omaan elämääsi haluamallasi tavalla.

OLEN JO SERTIFIOITUNUT OXYGEN ADVANTAGE INSTRUCTOR® JA HALUAN PÄIVITTÄÄ TAITOJANI TÄLLÄ KOULUTUKSELLA. ONKO TÄMÄ MAHDOLLISTA?

Kyllä.

 • Jos sinulla on Oxygen Advantage® Functionaalinen hengitysohjaaja sertifiointi, on investointisi tähän koulutukseen 600 €.
 • Jos sinulla on Oxygen Advantage® Advanced hengitysohjaaja -sertifiointi, investointisi tähän koulutukseen on 400 €.

Jos olet funktionaalisen hengityksen tai Advanced hengitysohjaaja ja haluat päivittää tähän koulutukseen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Muista lisätä koko nimesi ja nykyinen sertifiointitasosi sähköpostiisi, niin autamme sinua.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop